Sunday, 8 July 2012

teen


ce4rita nie terjadi mase aku form four .kat kelas aku nie ade
soran awek yang cun name dia nie dila dia nie sombong aaa tapi
pandai takde soran pun member aku berani ayat dia.
Pasal dia nie dh pandai,cun dan anak orang berada sape laa
berani nak ayat diaaa sooo satu ari nie member aku cabar
aku kalau aku dapat ajak dia keluar aku cuma perlu ajak
dia keluar makan kat hotel yang lain member aku sponser aaa
soooo besok tuuu aku ayat dia camna pulak dia nak .pehh
aku bangga aa dapat makan dengan awek yang cun nie
bukan senang member aku cam tak percaya sooooooooo.
lepas abis makan aku tanya dia dila balik camana nanti
"mmm tak tahu laaa.... pasal mami daddy takde aaa dia
orang pergi oversea"oooooooo bilak balik,dila jawap minggu
depan aku pelawa dia aku antar balik dengan motor scooter
aku dia pun nak sooo on teh way tibatiba hujan turun degan
lebat sooooooooo..........
sampai kat rumah dila aku dengan dila bash kuyup dila
pelawa aku masuk rumah orang gaji dia dah lama tidur sooo
dila suruh aku mandi aku pun mandi aa mase tuu aku belum
betanduk lagi aaa.pas aku mandi aku tunggu dila bagi baju
dila mane baju saye saya sejuk nie dila cakap jap
mase dia past baju dengan kain kat aku towel dila terjatuh
opsss aku pun buat buat cover aaa pastu dila cakap
now u see mine let me see yours aku diam pastu dia datang
dia bukak towel aku dia main main batang aku pastu dia
kolom pehhh tak ingat dia punya kolom memang batang aku
stim gile bagaikan batang konkrit peeehh tak ingat
dila tolong lancap pastuuu dia kolom balik dila sound aku now
is your turn to suck mine pussy aku pun turut arahan dia
alamak pantat dia wangi gile aa memang dia nie pandai jaga
body dia aaa puting tetek dia ppun kiut lagi aku ramas
tetek dia yang agak agak nasik lemak 2:00 ok aaa first time
oooooo tenet aku jilat dia punya pussy memang ternyata masih virgin
dan dah basah dila dah tak tahan ...
lalu dila menarik ku untuk memasukkan batang ku ke mahligai
nye aku berasa bangga kerana aku orang pertama meruntuhkan
mahligainye aku dayung agak agak doploh minit pastu aku
pancut kan air duit ku ke mulut dila ternyata dila suka
akan air ku sampai sekarang setiap ari pukul 2pagi aku akan
datang ke rumah dila mencari pukinye yang kiut itu kepada
member aku nazri,black dan kila tq kerana korang aku
dapat puki dila tq u all my freind .dila i hope u still
remember tis stories



3 comments:

  1. Replies
    1. [#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
      [#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
      [#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

      [#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung

      [#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
      [#]PORN|awek bertudung telanjang
      [#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


      [#]PORN:pepek luncah awek
      [#]PORN:luncah video terbaru
      [#]PORN:gambar gambar luncah

      [#]PORN:cerita rogol awek bertudung
      [#]PORN:video rogol awek
      [#]PORN:awek di rogol jejaka
      [#]PORN:rogol awek melayu

      [#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
      [#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
      [#]PORN|Video bogel awek arab dance



      [#]PORN|Awek kampung mandi bogel
      [#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
      [#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
      [#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


      [#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
      [#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
      [#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
      [#]PORN|spy cam awek bogel

      [#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
      [#]PORN|awek bogel sangap batang
      [#]PORN|Lucunya Malam Pertama

      [#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
      [#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
      [#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
      [#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

      [#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
      [#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
      [#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

      [#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung































































































































































































































































































































































      Delete