Sunday, 8 July 2012

Jassica @ Girl


waktu itu aku keseorangan di rumahku kerana keluargaku pulang kampung.Aku keseorangan di rumahku selama seminggu. Jadi aku membuat keputusan untuk memanggil seorang gadis yang jelita untuk menemaniku di ruamhku. Gadis yang aku maksudkan ialah GIRLFRIEND ku yang bernama Jassica @ Girl.Orangnya cantik,manis,jelita,dan lemah lembut orangnya.Dia tidak suka dengan SEX. Tapi malam itu kami tidur sebilik,sekatil,dan sebantal. Kami boleh melakukan begitu kerana ibu bapa kami juga tahu yang kami sedang bercinta. Malam itu hujan turun dengan lebatnya.Saya pun bartanya kepadanya "Girl boleh kita bermesra-mesraan dengan bertelanjang malam ini"? Dia cakap dia tidak berani melakukan hubungan seperti itu lagipun selama ini kami hanya pernah bercium saja ,tidaklah sampai bertelanjang di atas katil sambil mengoyang antara satu sama lain. Dia tidak berani melakukannya kerana takut nanti dia mengandung pada usia muda begini (14).Saya mengatakan bahawa saya seorang lelaki yang tidak berani mendatangkan susah kepada perempuan.
Pujuk punya pujuk lama - kelaman kekasih saya yang kecil manis itu pun bersetuju,tetapi dengan syarat menyuruh saya memancutkan air mani saya di luar dari kemaluannya."Sayang, nanti waktu kau goyang tu perlahan-lahan sikit ya".saya pun cakap "o.k sayangku".selepas saya dan dia pun sudah tanggalkan pakaian masing - masing kami mulakan projek kami. Mula -mula kami bercumbu-cumbuan antara mulut ke mulut. Selepas itu saya cium dan jilat di sekeliling lehernya yang halus kulitnya. Selepas itu saya belasah buah dada kekasih saya itu."Yang, ramas perlahan-lahan" Selepas buah dadanya sudah kembang saya beralih pula ke kemaluannya . Kemaluannya masih kecil lagi dan masih fit kerana sebelum ini tidak pernah ada sebarang kemaluan lelaki yang pernah menembusi kemaluannya.Selepas itu dia pula menjilat kemaluan saya dengan lemah lembut sehinggalah membesar kemaluan saya. Saya merasa sungguh sedap sekali kerana hisapannya sungguh halus tambahan pula kulit tangannya yang halus. Sesudah itu kami pun melakukan SKILL DOG.
"Yang, uhhh........ ahhhh...... ahahahahah..ah ..ah ..ah ........fuhhhhh.......aowwww.aow..aow..aow sedapppppp..seee. seeedd.........ahhhh se...seeeeeeeeeee.....sedapppppppp....bah Yang...slow sikitttt ah..ah..ah..ah..." Selepas selesai dengan cara itu saya belum puas dengan SKILL itu lalu saya baringkannya di atas katil dan saya pula baring di atasnya sambil menggoyang perlahan-lahan dan lama kelamaan semakin cepat.Kekasih saya meraung lagi kerana tidak tahan dengan kemaluan saya yang besar kira-kira sebesar batang paip dan panjang ,sepanjang 22cm malahan lubang kemaluannya kecil saja .Hanya cukup untuk 3 jari tangan masuk.Kali ini saya goyang sepantas yang saya boleh lalu kekaish saya MERAUNG KESEDAPAN "ahhhhhhahhahahahahahahahahhaha..........................seddddddddaaaaaappppppp...hhhhhhowww aowwwwwww aowwwww.....aowwwwwao........fufufuuuuuuuuuuuuuuu.......ahhhhhhhhhhhhhh.Saya dapat pastikan bahawa kekasih saya yang saya sayangi itu telah mencapai kemuncak sebanyak 3 kali. Selepas itu saya memancutkan
air mani saya di buah dadanya seperti janji saya untuk memancutkannya di luar.Habis itu,kami masih lagi bercumbuan sehingga terlena "yang,lain kali kita buat lagi" Dia bercakap dengan suara yang penuh manja dan penuh dengan keletihan."boleh, kan kita ni tunang yang akan berkahwin nanti bila kita sudah besar. selama seminggu itu tiap tiap malam kami melakukan perkara yang sama tetapi SKILL yang berbeza......Bagi pendirian saya ini lah kali pertama saya menyumbatkan kemaluan saya ke dalam kemaluan bakal isteri saya.......MESEJ DARI SAYA (sebenarnya semua perampuan di dunia ini adalah tempat untuk kaum lelaki memuaskan nafsu mereka jadi para perempuan mana mana lelaki yang ingin berkentot dengan kamu bersatuju sajalah) WOMEN IS MEN"S

5 comments:

  1. Replies
    1. [#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
      [#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
      [#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

      [#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung

      [#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
      [#]PORN|awek bertudung telanjang
      [#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


      [#]PORN:pepek luncah awek
      [#]PORN:luncah video terbaru
      [#]PORN:gambar gambar luncah

      [#]PORN:cerita rogol awek bertudung
      [#]PORN:video rogol awek
      [#]PORN:awek di rogol jejaka
      [#]PORN:rogol awek melayu

      [#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
      [#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
      [#]PORN|Video bogel awek arab dance



      [#]PORN|Awek kampung mandi bogel
      [#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
      [#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
      [#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


      [#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
      [#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
      [#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
      [#]PORN|spy cam awek bogel

      [#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
      [#]PORN|awek bogel sangap batang
      [#]PORN|Lucunya Malam Pertama

      [#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
      [#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
      [#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
      [#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

      [#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
      [#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
      [#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

      [#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung































































































































































































































































































































































      Delete
  2. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan
    Ha..besar macam ni baru mantap..
    Baru isteri rasa best
    >>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

    ReplyDelete